Titanic Rescue

Titanic Rescue 1.12

Red de passagiers van de Titanic

VOOR

  • Verslavende speelstijl

TEGEN

  • Gaat snel vervelen
  • Dikke vingers=weinig pret

Goed
7

Titanic Rescue is een lichtzinnig, gratis spelletje voor je iPhone of Ipod Touch. Het doel in het spel is simpel: vang mensen uit de gedoemde Titanic op in reddingsboten.

In dit spel moet je passagiers uit het notoire luxeschip opvangen in reddingsboten, terwijl de vlammen uit de ramen slaan. Je wacht tot de arme lieden springen, of trekt ze zelf uit de Titanic. Reddingsboten beweeg je met je vinger naar links en rechts, maar let op: er passen slechts drie mensen in één bootje.

Titanic Rescue heeft een eenvoudige opzet en begint gemakkelijk. Later in het spel moet je beter mikken: bootjes maken plaats voor reddingsboeien en die zijn uiteraard kleiner. Kieperen er meer dan 5 mensen in het water dan is de beurt voorbij. Titanic Rescue heeft helaas wat simpele graphics, met passagiers die nét iets te klein zijn om met onze Europese vingers flink in de kraag te vatten.

Titanic Rescue is charmant dankzij de eenvoudige opzet maar behelst niet veel meer dan vlugge vingerbewegingen. De muziek gaat te zijner tijd vervelen, maar gelukkig zet je in de game gemakkelijk je eigen muziek op (uit je iTunes lijst). Titanic Rescue biedt ondanks haar eenvoud menig uurtje speelplezier.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
Titanic Rescue

Download

Titanic Rescue 1.12

Beoordelingen about Titanic Rescue